dijous, 8 de juliol del 2010

Marc del Pino presenta el Sistema Simètric el 9 de setembre al C.A.T.!


La simetria com a factor clau per a l’evolució de l’acordió diatònic de tres fileres; el naixement d’un nou cromàtic de botons.

I molts de vosaltres us preguntareu quin és aquest nou sistema, no? Doncs és el projecte de final de carrera de l'acordionista, Marc del Pino. Fa quatre anys va començar el Grau Superior d'acordió diatònic a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) en la seva modalitat d’interpretació amb la professora Cati Plana, i, al setembre, presentarà el projecte final de carrera a la sala del Tradicionàrius. Serà un concert emocionant on Marc del Pino presentarà un nou sistema per a acordió diatònic. És un sistema absolutament renovat que parteix d’un plantejament diferent per arribar a una extensa varietat de possibilitats interpretatives molt interessants. A l’escenari podrem escoltar dos possibles sistemes d’acordió en els quals Marc del Pino hi ha estat treballant durant aquests quatre anys, i en presentarà un d’ells com a sistema per al teclat de l’acordió: el sistema simètric. El concert aplegarà músics de diversa procedència per oferir un repertori variat de gènere i sorprenent per l’estil propi de la composició musical.

Així doncs, de mutu acord entre L’ESMUC i el Tradicionàrius presentem al compositor i intèrpret Marc del Pino en un concert en què es presentarà, a més, un nou i intrigant sistema d’acordió de tres fileres.

El concert serà el dia 9 de setembre a partir de les 21 h a l'Auditori del C.A.T.!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada