dimarts, 14 de juny del 2011

Concert de Patum 2011!

Enguany, el Concert de Patum aposta pel jazz i la música experimental en l'edició del 2011. El saxofonista Llibert Fortuny participarà en el Concert de Patum oferint la seva visió particular sobre les músiques de la Patum. Fortuny agafa el relleu d'altres artistes com Albert Guinovart o la Companyia Elèctrica Dharma que ja havien participat en el concert en altres edicions. Llibert Fortuny és considerat un dels joves talents del jazz català amb més projecció. A més de saxofonista, enèrgic però tècnic i melodiós al mateix temps, Fortuny és un compositor d’una gran originalitat.

Al concert hi participarà, amb la banda del Memorial Ricard Cuadra, amb el seu trio Triphasic, format per ell mateix al Saxo Tenor i l'EWI (controlador de vent electrònic), en Gary Willis al baix elèctric i en Antonio Torres Vega a la bateria.

L'objectiu principal del concert és el d'homenatjar el músic berguedà, recuperador de músiques de la festa i potenciar l'estudi, l'experimentació i el treball creatiu i musical al voltant de la Patum.

Esperem, convertir, una altra vegada, aquest concert en una veritable festa. Per aconseguir-ho, us posem sobre l’escenari més de 60 músics.

Bona Patum a tothom!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada