dimarts, 7 de juny del 2011

Dijous, Taverna i Hongria al C.A.T.

Enric D’Armengol & Bel Bellvehí
Belcontes
A les 21.30 h

A Belcontes, Enric D’Armengol i Bel Bellvehí expliquen contes a la canalla amb música en directe, fent cançons catalanes i d’arreu del món. En aquesta ocasió els explicaran als adults –que de fet són nens grans– i interpretaran cançons de fades, de princeses i de bandolers.


Marta Sebestyen presenta Els contes del meu cor

Ptwmusic i el C.A.T. organitzen el concert de Marta Sebestyen
Dijous 9 de juny a les 22 h al C.A.T.
Preu anticipada 13 €
Preu taquilla: 15 €
Entrades a atrapalo.com
La veu més internacional d'Hongria, la cantant folk que -a part d'una importantíssima feina de recuperació de cançons tradicionals de Transilvània- fou la veu de la banda sonora de la pel·lícula “El paciente Inglés”, ens presentarà un repertori de música folk Húngara influenciada per la música medieval al C.A.T.

Acompanyada per la gran intèrpret de música del renaixement: Judit Andrejszki al cimbalom i del seu inseparable Pál Havasréti al contrabaix i viola de roda, Marta Sebestyen converteix la música folklòrica hongaresa en quelcom de viu i comprensible per audiències internacionals, mercès a la rigorositat del seu treball d'arranjaments i a la seva meravellosa veu, que ens transporta... En les seves actuacions converteixen per art de màgia la música folklòrica d'Hongria i la música antiga, a vegades tan llunyana, en una cosa viva i comprensible. En aquest concert de música folklòrica i barroca es reviu tant l'atmosfera íntima de la música de l'Edat Mitjana com la de les cançons folklòriques d'Hongria.

Marta Sebestyen: veu i flautes
Judit Andrejszki: cimbalom
Pál Havasréti: viola de roda i contrabaix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada