dilluns, 11 de febrer del 2013

Al Tall per sempre, Les Vespres dels dimecres, RIU i Enric Montsant i l’Orquestrina de l’Encant i Matinals al C.A.T.


Aquesta setmana a Les Vespres dels dimecres, a Marcel Casellas l’acompanyaran Carles Belda i Ivó Oller! Us esperen a les 21.30 h al Via Fora!

El Tradicionàrius es desplaça a l’Auditori amb el concert de comiat Al Tall per sempre el dijous 14 defebrer a les 21 h.  Al Tall per sempre serà sens dubte una vetllada especial, una emocionant cita on el conjunt repassarà els seus treballs i el seu repertori més significatiu de les diverses èpoques que han viscut. Aquest comiat tan sentit comptarà amb la participació de molts dels amics del grup: Miquel Gil, Isidor Marí, Jaume Arnella, Jordi Fàbregas, Josep Ribera Titot, Xavi Sarrià i Miquel Gironés d’Obrint Pas, Jan Maria Carlotti de la Provença, Abdeljalil Kodsi de Marraqueix, Jaume Ayats amb La Nova Euterpe, una colla de dolçainers a càrrec de Pau Puig i una secció de vent amb Eladi Reinon.

 Divendres 15, el concert ball anirà a càrrec del grup RIU que ens presenten el seu nou treball Amb Canya! A les 21.30 h, el grup farà la presentació del DVD que van gravar durant la seva primera gira i seguidament el concert. Qui s’encarregarà de fer-vos ballar serà el grup Enric Montsant i l’Orquestrina de l’Encant amb l’espectacle Ball d’envelat.


El dissabte 16 a les 21 h tornarem a l’Auditori per acompanyar l’espectacle de la Cobla Sant Jordi i Kaulakau un concert de la Temporada de cobla de l’Auditori.

Diumenge 17 de febrer tindrà lloc la tercera sessió de les Matinals al C.A.T. sota el títol Flors i violes i romaní. Com si fos una Fira de Sant Ponç, fem protagonistes les herbes remeieres, la mel, els dolços, les fruites en almívar i els productes confitats i les flors oloroses. En Josep Maria Andreu i en Joaquim Carbó han fet un recull de textos per explicar la natura i els paisatges, amb la participació d’Ara Va de Bo i uns bons amics recordarem la poesia d’Espriu, Martí i Pol o Maragall, ens sorprendran amb les piulades poètiques, el taller de poesia i la recepta nova del professor Pagès: Melmelades, sucs i infusions.
Tots els detalls a Aravadebo.cat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada