dijous, 11 d’abril del 2013

Francesco Benozzo, Ebri Knight i La Taverna del C.A.T.


El proper dimecres 17 d’abril a les 21.30 h, al Via Fora! C.A.T. gaudirem d’una parella molt especial a La Taverna del C.A.T.! Dos joves provinents de Saragossa, Miguel Guallar i David Aznar amb un espectacle anomenat Vegetal Jam. Segons ells, Vegetal Jam és un melmelada de ritmes amb gust de terra d'aquí i d'allà, una barreja de músiques d'arrel, amb sons clàssics i contemporanis. Per ser degustada amb els cinc sentits, assaborida amb les orelles i escoltada pels peus. Vegetal Jam són scottish, mazurkas, jotes, fandangos, valsos, rondos, chapelois, bourrées, cercles circassians, temes recuperats de tradicions populars així com composicions pròpies, sempre inspirades en la terra.

Properes Tavernes: 24 d’abril – Enric d’Armengol i Samuel Arderiu; 8 de maig – Koldo González i Ferran Brossa; 15 de maig – Cris Pi i Marta Cruz; 22 de maig – Clara Ribatallada i Pep Montsant; 29 de maig – Eduard Casals i Cati Plana.

Divendres 19 d’abril a les 22 h, tindrem l’oportunitat de gaudir d’un dels millors intèrprets d’arpa celta, Francesco Benozzo. A més de músic, és poeta i cercador. L’han convidat a actuar en alguns dels teatre més importants d’Itàlia, així com també en alguns dels millors festivals de música europeus. Ha estat guardonat amb una menció especial per la crítica dels Folk Awards d’Edimburg pel disc In’tlä piöla i amb el premi de Best World Roots Album de la revista Nord-americana RootsWorld. Al C.A.T. presentarà el seu projecte Appennino Atlantico, una exploració musical i poètica de les terres apeníniques, en la qual l’arpista i cantautor proposa una intersecció de músiques tradicionals, composicions pròpies i poesies, per donar vida a ressonàncies inèdites de sonoritat i d’atmosferes.

Per tancar la setmana, el dissabte 20 d’abril a les 22 h, els Ebri Knight ens presentaran el seu últim disc La palla va cara. Ebri Knight neix al Maresme, cercant les seves arrels en les melodies que han sorgit del seu poble, dels instruments tradicionals i de les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica. Beuen de la tradició per a reinventar-la, creant un espectacle únic. Aquest últim treball discogràfic és una combinació entre cultura popular, lluita i compromís a parts iguals. I tot plegat, amb l’embolcall del folk frenètic amb sons de taverna que forma part de l’ADN de la formació. A més, els acompanyaran en aquesta sessió, Les Absentes en concert.

Consulteu els preus i més informació a www.tradicionarius.cat

Si necessiteu més informació o material gràfic no deixeu de contactar:
Andrea Moliner – 680.30.42.48 – comunicacio@tradicionarius.catwww.tradicionarius.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada