dimecres, 15 de maig del 2013

LA PATUM AL C.A.T. 2013 AMB LLOLL BERTRAN I CELDONI FONOLL


Dijous 23 de maig a les 21.30 h
Preu: 6 €
Amics del C.A.T. gratuït


Aquest any en fa vint que en Ricard Cuadra va organitzar el primer Concert de Música Oblidada de La Patum. Ja fa vint anys, o bé només en fa vint, tot depèn de a qui ho preguntes, un home va decidir que la música de La Patum mereixia ser tocada d'una altra manera. Els demès el van seguir, però va ser la seva tossuderia la que els va portar fins aquí. I encara hi ha qui no ho ha assumit, qui pensa que la qüestió és que se senti força soroll fins a altes hores de la matinada i tot el demès són punyetes. Però també hi ha molta gent que al llarg dels anys els ha agraït la feina feta. Moltes gràcies a tots.

L'any 95 van fer el segon concert sota la batuta del mestre Ricard Cuadra i, per primera vegada, van baixar al C.A.T. Hi van tornar el 97 amb la música de cobla i després van venir uns anys d'incertesa, però des de l'any 2000 que ja no han deixat de baixar al C.A.T.
 
Enguany, ens proposen una petita incursió al món del teatre musical. No hi ha pressupost per a grans muntatges escènics, cors ni grans números de ball. Però hi haurà una gran actriu, un poeta de renom, uns textos divertits, una música excepcional i el nostre entusiasme de sempre. També hi sereu vosaltres. Com cada any. Gràcies altra vegada.



El projecte d’enguany segueix la voluntat innovadora d’edicions anteriors, i enguany, segons la organització, serà un muntatge que sorprendrà especialment per la seva originalitat i per l’aposta de la introducció, per primera vegada, de l’element teatral al voltant de La Patum en aquest concert. La Lloll Bertran i el Celdoni Fonoll no necessiten presentació. Gaudiu-los com estem segurs que gaudireu amb la música dels nostres compositors: el Sergi Cuenca, el Robert Agustina i el Roger Belmonte.

Bona Patum!





Programa del Concert de Patum 2013

Primera part
Lloll Bertran i Celdoni Fonoll que presentaran 3 textos musicats

LA PRIMERA PATUM amb text de Pep Moneo i música de Robert Agustina
UN CONTE DE PATUM de Màrius Moneo amb música de Roger Belmonte
LA PATUM de Celdoni Fonoll i música Sergi Cuenca.

Segona part
Concert de la Banda del Memorial Ricard Cuadra sota la direcció de Sergi Cuenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada