dilluns, 6 de maig del 2013

La Taverna del C.A.T., Curs Rural, AI AI AI, Martin Lubenov i Matinals al C.A.T.

Dimecres 8 de maig – 21.30 h – Via Fora! C.A.T. – entrada lliure
La Taverna del C.A.T.
Koldo González i Ferran Brossa

Per aquesta sessió de la Taverna del C.A.T. tenim a dos joves en Koldo González (acordió diatònic) i Ferran Brosa (gralla i sac de gemecs) que es van conèixer i formar a les Colònies per a Joves Intèrprets d'Arsèguel. Són companys de grup a Stukat del Bolet, i ara es reuneixen en un duet per tocar temes tradicionals, però també temes de nova creació.


Dijous 9 de maig – 21.30 h – C.A.T. –  8 €, anticipada 5 € Amics del C.A.T. 3 €
Concert de presentació del llibre de Curs Rural Recull de partitures del Curs Rural
 

El Curs Rural és un curs intensiu d’acordió i violí que s’emplaça a Cases Altes de Posada, (Sant Llorenç de Morunys) la darrera setmana del mes d’agost. En la passada edició d’aquest curs es va celebrar la seva cinquena edició, i en motiu d’aquest aniversari l’organització presentarà un llibre de partitures, el Recull de partitures del Curs Rural. La presentació del llibre es traduirà en un concert en què els 5 professors del Curs Rural: Ignacio Alfayé (acordió diatònic i melòdica), Aleix Armengol (Acordió Simètric i acordina), Marc del Pino (acordió simètric), Coloma Bertran (violí) i Carlos Gonzalvo (violí) presentaran algunes de les composicions musicals que integren el nou llibre.


Divendres 10 de maig – 22 h – C.A.T. – 10 €, anticipada 8 € Amics del C.A.T. i socis de FORCAT 5€
AI AI AI
presenta Liceu Turruai
 
Estrena del nou espectacle. Retorn als escenaris després d'un any sabàtic
 
El gener del 2014 farà vint anys del gran incendi del Liceu. Corren rumors que, en commemoració d’aquesta efemèride i en agraïment al suport massiu que el Gran Teatre va rebre de les classes més populars de Barcelona, s’està preparant un cicle de concerts de rumba que es dirà Liceu Turruai. Als AI AI AI els ha arribat que seran convidats a l’esdeveniment i ja s’estan preparant. L'excusa és perfecte perquè feia temps que tenien ganes de trobar-se al públic assegut escoltant tranquil·lament el seu repertori mes intimista. Mentre arriba el gran dia, els AI AI AI us conviden a assistir a uns bolos de rodatge que han de servir per anar escalfant motors, on vosaltres podreu participar activament en la gestació de l’espectacle.

Inauguració de l’exposició "20 anys d'Ai Ai Ai. El primer grup de rumba catalana íntegrament en català"

Del 9 al 31 de maig, al vestíbul del Centre Artesà Tradicionàrius.
Organitza: FORCAT i C.A.T.

Dissabte 11 de maig - 22 h – C.A.T. – 10 €, anticipada 8 € Amics del C.A.T. 5 €
Martin Lubenov presenta Jazzta Prasta
El mestre acordionista búlgar Martin Lubenov presenta el seu nou projecte Jazzta Prasta, una expressió de l'argot búlgar que significa "confusió, enrenou, tot al revés". Darrere d'aquest títol auto-irònic ens trobem amb un dels grups de jazz probablement més originals dels nostres dies als Balcans . 

Martin Lubenov va néixer a Sofia el 1976. Va estudiar música clàssica i jazz a Sofia i Viena. La seva educació musical el va ajudar a superar molt aviat la música popular dels Balcans per incorporar-hi nous accents. En efecte, de seguida ens adonem que en la seva música, poc convencional, hi conflueixen les tradicions més variades dels Balcans: la base és la música folk búlgara i dels gitanos que viuen a la part sud dels Balcans, però a més ell hi afegeix notes de jazz, tango contemporani, la musette parisenca i, sobretot, un virtuosisme impressionant i uns arranjaments inusuals.

L'elegància, la brillantor tècnica i sintonia dels membres de la banda porten una signatura inconfusible.


Diumenge 12 de maig – 12 h – C.A.T. – 5 €, nens de 3 a 12 anys i Amics del C.A.T. 3 €, menors de 3 anys gratuït – 20 % de descompte amb els carnets de Cavall Fort, Biblioteques de Barcelona i Centre de Normalització lingüística

Matinals al C.A.T. 
Entre la flaire de l’espígol i el romaní 

Aquesta Matinal està dedicada a l'escriptora i bibliotecària Joana Raspall, amb motiu del centenari del seu naixement.
Una trobada d’un munt d’amics que volen recordar amb les seves melodies i les seves veus la flaire harmoniosa, sensible i feliç de la Joana, tot dedicant-li aquesta matinal.

Amb els seus poemaris hem descobert el gust per la poesia, la formació de la sensibilitat, l’aprenentatge fent escaleta, el desenvolupament de la intel·ligència emocional, en aquesta Matinal trobareu molt de tot això, us proposem un taller de construcció de poemes instantanis, descobrireu els bonsais de paper d’en Joaquim Carbó, una mostra de piulades poètiques, el conte El xarop de la vida, un duel musical al contrapunteo frutal, els jocs poètics de l’August de Rapsòdia, un tast de poemes musicats de la Joana Raspall, i això només per començar!

Exposició al C.A.T.
Escaleta de versos Joana Raspall, graó a graó
L’exposició s’atura per unes hores al C.A.T., en la seva itinerància per Catalunya

Es podrà visitar el diumenge 12 de maig de 10.30 h a 14 h


Consulteu els preus i més informació a www.tradicionarius.cat






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada