dijous, 9 de maig del 2013

Terratombats presenten "20:14 Ni un minut més"

Divendres 17 de maig – 22 h – C.A.T. 

Preus
Anticipada 6 € 
Taquilla: 8 €  
Pack concert 10 € (entrada + samarreta + CD)
 

Terratombats
Rumba Catalana, compromesa, crítica i casolana!

 

 

El proper divendres 17 de maig a les 22 h els Terratombats presentaran el seu últim disc 20:14 Ni un minut més en un concert al C.A.T. en què també commemoraran els seus 5 anys de trajectòria amb un munt de sorpreses! 

El grup neix a la comarca de l’Anoia l’any 2008 amb músics provinents de diversos grups locals amb l’objectiu d’explorar i donar a conèixer el ric patrimoni de la rumba catalana. En 5 anys d’existència han guanyat el concurs de música jove de Montblanc i 2 premis Enderrock consecutius el 2012 com a millor grup de folk de directe i el 2013 com a millor disc de música folk amb Aires de Primavera. Aquest any 2013 ja han tret el seu segon disc amb remescles d’Aires de Primavera i 3 temes inèdits en els quals hi han col·laborat el cantautor Cesk Freixas i el polifacètic artista Albert Pla.

Terratombats proposa una música fresca apta per a totes les edats i un missatge descarat i ric en sentit de l’humor, rubriquen un segell característic de la nombrosa banda, que garanteix una vetllada d’allò més adequada per a les nostres festes majors, diades, festivals o revetlles lúdiques i populars.Un missatge de proximitat arrelat a la terra a través de ritmes tombats, frescos i engrescadors amb una clara influència d’un estil tan nostrat com la Rumba Catalana.


Terratombats, sinònim de festa, rumba i tradició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada